Uusi Ilmastonmuutos-Inno -valmennusohjelma aloittaa syksyllä 2020

17.6.2020

Uusi syksyllä 2020 käynnistyvä valmennusohjelma tarjoaa väylän kehittyä ilmastonmuutoksen osaajana luonnonvara-alalla. Ilmoittautuminen valmennukseen on nyt käynnissä. Oppisopimuskoulutuksena toteutettava valmennus on suunnattu luonnonvara- ja ympäristöalan asiantuntijoille, kehittäjille ja yrittäjille. Ohjelman on kehittänyt Verutum Oy yhteistyössä Tapion ja ProAgrian asiantuntijoiden kanssa.

Ilmastonmuutos-Inno -valmennusohjelmaan osallistumalla olet alan kehityksen aallonharjalla rakentamassa uutta liiketoimintaa, kehittämässä palveluinnovaatioita ja mukana luonnonvara- ja ympäristöalan verkostoyhteistyötä. Valmennuksen teemana on ilmastonmuutoksen hillintä ja siihen sopeutuminen luonnonvara-alalla ja yleisesti. Ohjelman sisältö kytketään tukemaan Suomen kansallisten ilmastotavoitteiden ja samalla kansainvälisten tavoitteiden saavuttamista.

Osallistumalla valmennukseen olet mukana kehittämässä itseäsi ja organisaatiotasi ilmastonmuutoksen edelläkävijäksi ja samalla entistä kilpailukykyisemmäksi toimijaksi. Ohjelman valmentajat ovat eri osa-alueiden huippuasiantuntijoita ja valtakunnallisesti tunnustettuja osaajia. Katso kurssin esite.

Seuraava Ilmastonmuutos-Inno valmennusohjelma 2020

Aika ja paikka: Seuraava valmennus alkaa orientaatiovaiheella 30.9.2020 pääkaupunkiseudulla. Valmennus tapahtuu sekä etänä että tapaamisina.
Kesto: Valmennusjakso kestää n. 1,5 vuotta ja sisältää n. 10 lähiopintopäivää.
Kenelle: Koulutus on suunnattu luonnonvara- ja ympäristöalan asiantuntijoille, kehittäjille ja yrittäjille, jotka haluavat kehittää itseään tai organisaatiotaan ilmastonmuutoksen osaajana luonnonvara-alalla.
Tavoite: Oman asiantuntemuksen kehittäminen sekä uusien tuotteiden ja palveluiden löytäminen.

Ilmoittautumien ja lisätietoa

Katso lisätietoa valmennuksesta ja ilmoittaudu mukaan – klikkaa tästä Verutumin sivuille.

Katso kurssin esite.

  • Kalle Vanhatalo
  • Palvelualueen päällikkö, konsultointi
  • kalle.vanhatalo(at)tapio.fi
  • +358 29 432 6067