Kartat ja paikkatietoaineistot

Tapio Karttakeskus tarjoaa monipuolisinta ja yksilöllisintä kartta-, paikka- ja metsätietoa. Ammattilaisille, asiantuntijoille ja luonnossa liikkujille. Juuri siinä muodossa kuin tarvitaan.

  • Tuomme yhteen rajapintaan ajantasaista paikkatietoa ja karttadataa, Tapio Karttakeskuksen omia aineistoja sekä avoimeen dataa pohjautuvia aineistoja, kuten Maanmittauslaitoksen ja Metsäkeskuksen datoja.
  • Laadimme vaativia paikkatietoanalyysejä ja niihin pohjautuvia raportteja.
  • Toteutamme ja julkaisemme tilaustöinä ja omina kustanteina laadukkaita kartta- ja kirjatuotteita niin diginä kuin printtinäkin.
  • Luomme ForestKIT-järjestelmään ja erilaisiin paikkatietosovelluksiin yhteensopivia aineistokokonaisuuksia, jotka tarjoavat ylivertaista tukea metsätalouden ja metsienhoidon suunnitteluun sekä päätöksentekoon.

Päätelaiteriippumaton ja kustannustehokas palvelumme sopii erityisesti metsäalan ammattilaisille ja metsänomistajille, kunnille sekä muille metsä- ja luontotietoa käsitteleville tahoille.

Mieshenkilö katselee jyrkänteeltä metsän ympäröimää järvimaisemaa. Kuvassa lukee "Jotta olet aina parhaiten perillä".

Kartta-aineistot julkaisuihin

Toimitamme asiakkaillemme erilaisia kartta-aineistoja heidän itsensä tekemiin printti- ja digijulkaisuihin. Valikoimassamme ovat muun muassa GT-tiekartta, Autoilijan tiekartta, kaupunkikartat sekä erilaiset maastokartta-aineistot. Kartta-aineistojamme voi käyttää esimerkiksi retkeilykartoissa, rallikartoissa, kuntien matkailukartoissa ja matkailuesitteissä.

Niille, jotka eivät käytä toiminnassaan paikkatieto-ohjelmia, toteutamme esimerkiksi Adobe Illustratorilla ja PowerPointilla käytettäviä karttoja.

Kartat ja kartastot

Tuotevalikoimastamme löytyy karttoja vesille, maastokäyttöön, matkalle, maanteille, ilmailijalle sekä kotiin ja kouluun!

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa merikartat, testeissä menestynyt Loisto Mariner -navigointiohjelma, ulkoilu-, retkeily- ja topokartat, retkeily- ja matkaoppaat karttoineen, pyöräilykartat, autoilijan ja motoristin käyttöön soveltuvat tiekartat (kuten Autoilijan tiekartta ja GT-tiekartta), ilmailijan ANC siviili-ilmailukartat sekä tuhannet erilaiset Maanmittauslaitoksen maasto- ja peruskartat koko Suomesta. Monet kartoista ja oppaista on painettu vedenkestävälle materiaalille.

Kartta on myös mainio sisustusartikkeli ja tunnelman luoja! Tarjoamme muun muassa design-karttapalloja kotiin ja toimistoon. Saatavilla on lisäksi vanhojen karttojen näköispainoksia sekä moderneja seinäkarttoja, joita voi tilata myös tauluiksi valmistettuna. Lapsille on tarjolla karttapalloja, palapelejä, raaputuskarttoja sekä seinälle ripustettavia näyttäviä piirroskarttoja.

Karttakeskuksen oppimateriaalit tukevat opetusta luokkahuoneessa ja maastossa. Valikoimamme kattaa sekä perinteiset karttatuotteet että digitaalisia karttaopetuksen materiaaleja. Tutustu vaihtoehtoihin Karttakaupassa

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

  • Janne Kostamo
  • Asiakkuusjohtaja
  • janne.kostamo(at) karttakeskus.fi
  • +358 29 432 6005