Kartat ja paikkatietoaineistot

Meiltä saat kattavan valikoiman sekä Tapio Karttakeskuksen omaan että avoimeen dataan perustuvia paikkatietoaineistoja. Tuotamme ja ylläpidämme useita vektoriaineistoja ja taustakarttasarjoja, jotka ovat saatavina eri projektioissa ja tiedostomuodoissa.

Kartta-aineistot julkaisuihin

Toimitamme asiakkaillemme erilaisia kartta-aineistoja heidän itsensä tekemiin printti- ja digijulkaisuihin. Valikoimassamme ovat muun muassa GT-tiekartta, Autoilijan tiekartta, kaupunkikartat sekä erilaiset maastokartta-aineistot. Kartta-aineistojamme voi käyttää esimerkiksi retkeilykartoissa, rallikartoissa, kuntien matkailukartoissa ja matkailuesitteissä.

Niille, jotka eivät käytä toiminnassaan paikkatieto-ohjelmia, toteutamme esimerkiksi Adobe Illustratorilla ja PowerPointilla käytettäviä karttoja.

Tutustu Adobe Illustrator -karttoihin

Tutustu PowerPoint-karttoihin

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

Ota yhteyttä myynti@karttakeskus.fi

Kartat ja kartastot

Tuotevalikoimastamme löytyy karttoja vesille, maastokäyttöön, matkalle, maanteille, ilmailijalle sekä kotiin ja kouluun!

Valikoimaamme kuuluvat muun muassa merikartat, testeissä menestynyt Loisto Mariner -navigointiohjelma, ulkoilu-, retkeily- ja topokartat, retkeily- ja matkaoppaat karttoineen, pyöräilykartat, autoilijan ja motoristin käyttöön soveltuvat tiekartat (kuten Autoilijan tiekartta ja GT-tiekartta), ilmailijan ANC siviili-ilmailukartat sekä tuhannet erilaiset Maanmittauslaitoksen maasto- ja peruskartat koko Suomesta. Monet kartoista ja oppaista on painettu vedenkestävälle materiaalille.

Kartta on myös mainio sisustusartikkeli ja tunnelman luoja! Tarjoamme muun muassa design-karttapalloja kotiin ja toimistoon. Saatavilla on lisäksi vanhojen karttojen näköispainoksia sekä moderneja seinäkarttoja, joita voi tilata myös tauluiksi valmistettuna. Lapsille on tarjolla karttapalloja, palapelejä, raaputuskarttoja sekä seinälle ripustettavia näyttäviä piirroskarttoja.

Karttakeskuksen oppimateriaalit tukevat opetusta luokkahuoneessa ja maastossa. Valikoimamme kattaa sekä perinteiset karttatuotteet että digitaalisia karttaopetuksen materiaaleja.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

  • Janne Kostamo
  • Asiakkuusjohtaja
  • janne.kostamo(at) karttakeskus.fi
  • +358 29 432 6005