Etusivu » Tuotteet » TAPIO ForestKIT – ammattitasoinen metsäsuunnittelujärjestelmä

TAPIO ForestKIT – ammattitasoinen metsäsuunnittelujärjestelmä

Uuden sukupolven työkalu metsävarojen hallintaan

TAPIO ForestKIT on moderni verkkosovellus tehokkaaseen metsävarojen hallintaan. Sen avulla voit muun muassa luoda laadukkaita metsäsuunnitelmia, muodostaa selkeitä leimikkosuunnitelmia tehdä nopeasti tila-arvioita ja ylläpitää puustotietoja SIMO-ajantasaistuslaskennoilla. Sovellus on helppokäyttöinen ja se toimii internet-selaimessa, joten voit käyttää sovellusta missä vain. Metsävaratietosi ovat turvassa hyvin varmistetuilla palvelimilla. Sovelluksen mukana saat käyttöösi myös korkeatasoiset tausta-aineistot, kuten peruskartat, ilmakuvat, kiinteistörajat, suojelualueet sekä laserkeilausaineistoon perustuvan puuston pituusmallin.

TAPIO ForestKIT on uuden sukupolven työkalu metsäpalveluyrittäjille, kaupungeille ja kunnille, oppilaitoksille, seurakunnille, yhteismetsille ja muille isoille metsänomistajille, jotka haluavat itse ylläpitää metsävaratietojaan tai tarjoavat metsäpalveluita, kuten metsäsuunnitelmien laadintaa ja töiden toteutusta. Sovellus on suunniteltu ammattilaisten työkaluksi ja se hyödyntää uusinta teknologiaa tiedon analysoinnissa sekä käsittelyssä. TAPIO ForestKIT -sovelluksella hallitaan jo yli 500 000 hehtaarin metsäomaisuutta.

TAPIOForestKIT_ logo

TAPIO ForestKIT, lyhyt esittelyvideo

Tutustu TAPIO ForestKIT -sovelluksen toiminnallisuuksiin: kartat, asiakasrekisteri, kiinteistöt, kuviot, teemakartat ja tulosteet sekä leimikot. Lisäosat: TAPIO ForestKIT Field maastosuunnitteluun, ForestKIT Value tila-arvioiden laatimiseen, IPTIM metsäsuunnittelun laskentoihin ja ForestKIT Works -metsätöiden ohjaukseen ja hallintaan.

TAPIO ForestKIT -sovelluksella:

  • laadit korkealaatuisia ja monitavoitteisia metsäsuunnitelmia teemakarttoineen
  • ylläpidät metsiköiden puustotietoja SIMO-ajantasaistuslaskennoilla
  • suunnittelet metsänhoitotöitä, hakkuita ja ojituksia
  • merkitset arvokkaita luontokohteita
  • muodostat leimikoita, laadit työmaakarttoja, leimausselosteita ja lähetät metsänkäyttöilmoitukset sähköisesti
  • siirrät metsävaratietoa kätevästi järjestelmästä toiseen xml-muodossa ja käytät suunnittelun pohja-aineistona esimerkiksi Metsään.fi-palvelun metsävaratietoa.

TAPIO ForestKIT on yhteensopiva muun muassa Stora Enson, UPM:n, Metsä Groupin, Suomen metsäkeskuksen, Otson ja Metsänhoitoyhdistysten metsävarajärjestelmien kanssa.

TAPIO ForestKIT -sovellusta kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Sovelluksen käyttäjänä sinulla on mahdollisuus antaa kehitysideoita ja -ehdotuksia, joiden perusteella sovelluksesta voidaan tehdä entistä parempi. Jos haluat modernin sovelluksen metsävarojen hallintaan, joka pysyy ajan tasalla, valitse TAPIO ForestKIT.