Metsälehti

Metsälehti on monikanavainen metsänomistajien ammattilehti. Se tarjoaa tietoa ja elämyksiä metsänomistajille ja kaikille metsästä kiinnostuneille. Kerromme alan tuoreimmat uutiset, vinkkejä metsänkasvatukseen ja puukauppaan sekä inspiroivia tarinoita. Otamme kantaa ja vaikutamme ajankohtaisiin aiheisiin.

Vuonna 1933 perustettu Metsälehti on riippumaton media ja Suomen laajalevikkisin metsäalan julkaisu. Metsälehden julkaisupolitiikkaa ohjaavat journalistiset periaatteet ja linjauksista päättää itsenäisesti lehden päätoimittaja.

Tilaa lehti

Metsälehden paperille painettu vuosikerta sisältää 15 tabloidimallista Metsälehteä ja 8 aikakauslehtimuotoista Metsälehti Makasiinia. Metsälehti Makasiini on tilattavissa myös erikseen. Metsälehti.fi on toiminut lehden uutiskanavana jo 25 vuotta. Tilaus sisältää myös verkkolehden ja muut digisisällöt. Tutustu Metsälehden tarjontaan alla olevien linkkien kautta.

Metsälehdellä on tilaajia 31 514 ja Metsälehti Makasiinilla 32 890 (LT 2021). Metsälehden toimituksessa työskentelee 11 henkeä, joista 9 Helsingissä ja 2 Jyväskylässä.

Ilmoitus Metsälehdessä, Metsälehti Makasiinissa ja metsalehti.fi -sivustolla tavoittaa ison joukon aktiivisia metsänomistajia. Metsälehden mediamyynti auttaa mainostilaa koskevissa asioissa kaikissa kanavissamme.

Metsätietäjä

Metsätietäjä on metsänomistajan päätöksentekoa tukeva palvelu, joka koostaa metsäsuunnitelman metsän tietojen ja metsänomistajan tavoitteiden perusteella. Metsänomistaja voi valita, painottaako hän taloutta, luonnonhoitoa vai hiilensidontaa.

Lisätietoja

  • Petri Koskinen
  • Päätoimittaja, Metsälehti
  • petri.koskinen(at)metsalehti.fi
  • +358 29 432 6092