Metsälehti

Metsälehti on monikanavainen metsänomistajien ammattilehti. Se tarjoaa tietoa ja elämyksiä metsänomistajille ja kaikille metsästä kiinnostuneille. Kerromme alan tuoreimmat uutiset, vinkkejä metsänkasvatukseen ja puukauppaan sekä inspiroivia tarinoita. Otamme kantaa ja vaikutamme ajankohtaisiin aiheisiin.

Metsälehden paperille painettu vuosikerta sisältää 15 tabloidimallista Metsälehteä ja 8 aikakauslehtimuotoista Metsälehti Makasiinia. Metsälehti Makasiini on tilattavissa myös erikseen. Metsälehti.fi on toiminut lehden uutiskanavana jo 25 vuotta. Se sisältää myös alan vilkkaimman keskustelupalstan ja välittää tuoreimmat puun hinnat. Myös avoinna olevat työpaikat löytyvät osoitteesta metsalehti.fi.

Metsälehti Digi sisältää verkon maksulliset palvelut kuten verkkolehden ja se on avoin kaikille tilaajille. Vuoden 2023 aikana Metsälehti Digi täydentyy uudella palvelulla, joka yhdistää metsänomistajan oman metsän ja Metsälehden jutut sekä videot. Tähän sitten aikanaan linkki Metsätietäjään.

Vuonna 1933 perustettu Metsälehti on riippumaton ja Suomen laajalevikkisin metsäalan julkaisu. Metsälehdellä on tilaajia 31 514 ja Metsälehti Makasiinilla 32 890 (LT 2021).

Metsälehden toimituksessa työskentelee 11 henkeä, joista 9 Helsingissä ja 2 Jyväskylässä. Löydät heidät täältä

Metsälehti.fi tarjoaa

Tilaa lehti

Ilmoitus Metsälehdessä, Metsälehti Makasiinissa ja metsalehti.fi -sivustolla tavoittaa ison joukon aktiivisia metsänomistajia. Metsälehden mediamyynti auttaa mainostilaa koskevissa asioissa kaikissa kanavissamme.

  • Petri Koskinen
  • Päätoimittaja, Metsälehti
  • petri.koskinen(at)metsalehti.fi
  • +358 29 432 6092