Bongaa Suomen erikoisimmat kohteet uuden kirjan avulla

5.10.2022

Suomen suurimmat puut, pisimmät portaat, upeimmat uimarannat ja historian tiukimmat taistelupaikat sekä monet muut aiheet johdattavat uudenlaiseen retkeilyyn.

Harrastatko erikoisten asioiden keräilyä? Käytkö mielelläsi valtavirrasta poikkeavassa museossa tai näyttelyssä ihmettelemässä erikoisuuksia? Kierrätkö retkilläsi luonnon pienissä, mutta idyllisissä kohteissa? Jos vastasit kyllä, Bongaa paikka! sopii juuri sinulle. Näppärän kokoinen opus on kotimaanmatkailijan, historiaharrastajan, luonnonystävän ja kaikenlaisten bongaajien kirja.

Tapio Karttakeskuksen toimittamaan ja julkaisemaan kirjaan on kerätty kaikenlaista erikoista kotimaan luonnosta, kulttuuritarjonnasta ja historian lehdiltä. Voi kiertää elokuvien kuvauspaikoilla, ajella kaikilla losseilla, ihmetellä korkeimmat rakennukset ja seikkailla kuuluisuuksien jalanjäljissä. Kirjan kanssa pääsee tutustumaan suomenennätyspaikkoihin, äärimmäisyyksien huippuihin, kummallisiin sattumuksiin, taiteilijoiden innoituksen lähteisiin tai vaikkapa jouluihmisen must-kohteisiin.

Taskuun sopiva kirja riemastuttaa retkeilyä ja ulkoilua harrastavia. Kirjassa kerrostaan lyhyesti bongattavista teemoista ja omat retket voi ruksia listaan ja koota yksiin kansiin kaikki mieleenpainuvimmat reissunsa. Kirjassa on tilaa lyhyille omille merkinnöille ja se toimii loputtomana idealippaana uusille retkille.

Kirja on jatkoa Tapio Karttakeskuksen vuonna 2020 julkaisemalle Kansallispuistot. Bongarin opas -teokselle, jonka sivuille voi kirjata muistiin retket Suomen kaikkiin kansallispuistoihin.

Tuotetiedot

Bongaa paikka!

  • pehmeäkantinen, 160 s., 11,5 x 15 cm
  • ISBN 978-952-266-759-5
  • suositushinta 20 €

Lisätietoja

  • Aino Wuolijoki
  • Kustannuspäällikkö
  • aino.wuolijoki(at) karttakeskus.fi
  • +358 29 432 6060