Kustantamisen palvelut

Tapio Karttakeskus tarjoaa mittatilaustyönä erilaisia metsätietokirjojen, retkioppaiden ja karttojen kustantamiseen liittyviä palveluja. Työtapamme on konsultoiva ja joustava, tuotteet tehdään asiakkaan tarpeiden mukaisiksi.

Tilausjulkaisut voivat olla kirjoja, karttoja tai muita julkaisuja, jotka voidaan tuottaa niin painettuina kuin digitaalisinakin. Asiakas tilaa joko koko painoksen tai suurimman osan siitä kustantajalta etukäteen.

Tilausjulkaisu voi olla esimerkiksi metsäalan julkaisu, matkailuopas, retkikartta, juhlakirja, historiateos, PR-käyttöön tarkoitettu teos, käyttökirja, opaskirja, kuvateos tai vuosikirja.  Asiakas voi olla yritys, yhdistys, säätiö, julkishallinto tai muu organisaatio.

Toteutamme myös erilaisia karttojen painatustöitä ja karttataittoja aina suureen A0-paperikokoon saakka.

Palvelutarjontamme sisältää joustavia yhteistyömalleja niin yksittäisten julkaisujen kuin julkaisusarjojen tuottamiseen, myymiseen ja markkinointiin.

Hankkeen alussa sovitaan työnjako, taloudelliset vastuut ja tuloutukset. Teemme toteuttamissuunnitelman ja tarjouksen. Kustannukset katetaan julkaisijan rahoituksella, yleisellä myynnillä tai näiden yhdistelmällä.

Palvelu voidaan räätälöidä kertaluonteisten julkaisujen yhteistyöstä pitkäaikaisiin sopimuksiin.

Valmiiksi tuotteistetut kartat

Tapio Karttakeskus tarjoaa monipuolisia kartantuotantopalveluita ja tilaustyönä toteutettuja karttoja.

Valikoimassamme on myös valmiiksi tuotteistettuja karttamalleja, joiden ulkoasut ja painoformaatit kartografimme ja toimittajamme ovat suunnitelleet hyvin toimiviksi. Tästä seitsemän vaihtoehdon valikoimasta löytyy helposti sopiva karttaratkaisu useimpiin viestintä- ja markkinointikäyttöön tarvittaviin karttoihin ja matkaoppaisiin. Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin Karttakaupassa

  • Janne Kostamo
  • Asiakkuusjohtaja
  • janne.kostamo(at) karttakeskus.fi
  • +358 29 432 6005