Tapion verkkopalveluihin yhtenäinen kirjautuminen

27.6.2022

Tapion sähköisten palvelujen, eli Metsälehden verkkopalvelun (Metsälehti.fi) sekä Tapion verkkokaupan (Metsäkauppa.fi, Karttakauppa.fi) kirjautuminen on yhdistetty 23. kesäkuuta. Jatkossa voit käyttää kätevästi samoja tunnuksia molemmissa palveluissa, eikä palveluihin ole enää ole tarvetta muistaa erillisiä käyttäjätunnuksia ja salasanoja.

Mikäli sinulla tällä hetkellä on samalla sähköpostiosoitteella luodut tunnukset molempiin palveluihin, saat yhdistettyä ne vaihtamalla salasanan. Salasanan vaihdon jälkeen samat tunnukset toimivat molemmissa palveluissa.

Mikäli sinulla tällä hetkellä on tunnukset vain toiseen palveluista, kysyy palvelu lupaa yhdistää tunnukset ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Tämän jälkeen samoilla tunnuksilla on pääsy molempiin palveluihin.

Metsälehti.fi -käyttäjätiedot sekä Tapion verkkokaupan tilaus- ja käyttäjätiedot pysyvät uudesta kirjautumistavasta huolimatta toistaiseksi täysin erillään ja ennallaan.

Jos sinulla on kysyttävää Metsälehti.fi:n tai Tapion verkkokaupan tunnuksiin liittyen, olethan yhteydessä Metsälehden asiakaspalveluun tai Tapion verkkokaupan asiakaspalveluun.