Metsänhoitokortisto

TAPIO Metsänhoitokortisto on ammattitasoinen, sähköinen tietolähteesi hyvään metsänhoitoon. Yli 100 tietokorttia ja opastusvideot auttavat eri aiheiden opiskelussa ja ajantasaisten faktojen tarkistamisessa. Kun tiedät, miten asiat tehdään kannattavasti ja laadukkaasti, teet viisaita päätöksiä metsien käsittelystä. Hankkimalla TAPIO Metsänhoitokortiston säästät aikaa ja vaivaa, kun löytämäsi tiedon laatua ja ajantasaisuutta ei tarvitse arvioida joka kerta erikseen. Tutustu Tapion verkkokaupassa

Voit käyttää palvelua vaikka metsässä, sillä se toimii sujuvasti myös mobiililaitteilla. Kortteja voi tarvittaessa tulostaa myös paperille. Lisäpalvelu yrityksille: metsänhoitokorteista voidaan tehdä pdf-versioita yrityksen omaan käyttöön ja/tai julkaista niitä kaikille avoimina sisältöinä Tapio.fi-sivustolla.

Esimerkkinä yritysyhteistyönä tuotetut kortit 04-006 Suurjännitejohtojen, 110-400 KV reunametsien hoidosta suomeksi ja ruotsiksi.

TAPIO Metsänhoitokortisto on työvälineesi metsänomistajien palveluun, metsätyön ohjeistukseen, opetukseen sekä itsenäiseen verkko-opiskeluun ja tiedonhakuun.

Yli 100 tietokorttia muodostavat metsäalan ajantasaisen kirjaston

Yhdessä kortissa esitellään perusteellisesti aina yksi kokonaisuus, kuten taimikonhoito (katso mallikortti). Teksti on ammattimaista, mutta yleistajuista. Havainnollisia valokuvia, piirroksia ja graafeja on runsaasti. 12 aihealuetta, avainsanat ja hakutoiminto tekevät tiedon löytämisestä vaivatonta.

Sisältö perustuu koko metsäalan yhdessä laatimiin Metsänhoidon suosituksiin. Siten se on viimeisimmän tutkimustiedon mukaista ja käytännön toimintaan sovitettua. Tapion asiantuntijat ylläpitävät ja kehittävät kortistoa jatkuvasti. Säännöllisten sisältöhuoltojen ansiosta voit olla varma tietojen luotettavuudesta ja ajantasaisuudesta. Lainsäädännön muuttuessa tiedot päivitetään kortistoon nopeasti. Viimeisin tarkistusajankohta, jolloin asiantuntija on todennut kortin ajantasaiseksi, näkyy jokaisen kortin yhteydessä.

Palvelun käyttäjät kertovat

”Metsänhoitokortisto on onnistunut ja käyttökelpoinen palvelu. Opettajamme ovat kokeneet sen näppäräksi työkaluksi ja sitä käytetään aktiivisesti.” – Lehtori Teuvo Gerlander, Pohjois-Karjalan AMK, Biotalouden keskus

”Kortisto ja videot ovat erittäin laadukkaat. Visuaalisesti kortit ovat huippuunsa viilattuja, palstojen leveydet ovat sopivat nettiselailua varten. Kuvat ovat isoja, tarkkoja ja havainnollisia. Alkusivustolla olevat isot kuvakkeet ohjaavat lukijaa hyvin oikean teeman äärelle.” – metsänomistaja Heikki Hämäläinen

Palvelua käyttävät mm. Helsingin yliopisto, metsänhoitoyhdistykset, metsäoppilaitokset, Suomen metsäkeskus ja lukuisa joukko metsänomistajia.

Osta lisenssi tai pyydä tarjous

Tapion verkkokaupasta  voit ostaa metsänomistajille yksityiskäyttöön tarkoitetun palvelun vaikka heti.

Yritysten hinnoittelu on sidottu organisaation kokoon. Pyydä tarjous ja kokeilutunnukset! Yritykset voivat tarjota palvelun myös omille asiakkailleen hankkimalla TAPIO Metsänhoitokortisto Extranet -lisäpalvelun. Palvelu voidaan upottaa myös osaksi yrityksen omaa verkkopalvelua. Palveluun kirjaudutaan käyttäjätunnuksilla extranet-sivulta www.metsanhoitokortisto.fi

  • Heli Virtanen
  • Tuotepäällikkö
  • heli.virtanen(at) karttakeskus.fi
  • +358 29 432 6059