Koulutuspalvelut

Kalle Vanhatalo, Palvelualueen päällikkö, konsultointi

Osaava henkilöstö tuottaa tulosta! Tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöösi ja autamme onnistumaan osaamistavoitteiden saavuttamisessa.  Saat sopivat ratkaisut osaamisen kartoittamiseen, vahvistamiseen sekä todentamiseen. 

Olemme metsäalan kokenut kouluttaja, luennoitsija ja asiantuntija. Toteutamme organisaatioille asiakaskohtaisia oppimisratkaisuja, joilla tarvitut tulokset saadaan tehokkaasti. Koulutukset onnistuvat niin paikan päällä kuin myös joustavasti verkon kautta. Millaista ratkaisua etsit? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä!

Webinaarit ja luennot

Rakennamme koulutustilaisuudet yhdessä asiakkaan kanssa ja varmistamme sujuvan oppimisen. Tapion valmennusohjelmat kasvattavat henkilöstönne osaamista laaja-alaisesti ja tavoitteellisesti teille tärkeistä aiheista. Lue lisää

Työturvallisuus- ja kasvinsuojelukoulutukset

Työturvallisuuskortti on Työturvallisuuskeskuksen (TTK) hallinnoima pätevyys, jolla osoitetaan työpaikalla tarvittava työturvallisuusosaaminen. Koulutus on hyödyllinen metsäkoneyrittäjille ja kaikille työntekijöille, jotka liikkuvat puunostajan hallinnoimalla puunkorjuutyömaalla ja sen varastolla sekä puutavara-auton kuljettajille, jotka vievät raakapuuta useiden toimijoiden vastaanottopaikoille. Koulutuksen sisältö ja oppituntien aiheet perustuvat TTK:n hyväksymään ohjelmaan ja opetusaineistoon.

Metsätaloudessa tarvittavan kasvinsuojelututkinnon voi suorittaa erillisessä tenttitilaisuudessa tai esimerkiksi työturvallisuuskorttikoulutuksen yhteydessä. Tutkinto on voimassa viisi vuotta kerrallaan. Tapion koulutusohjelmassa käydään läpi myös yrityksen omat ohjeet ja havainnot.

Lue lisää

ForestKIT-käyttäjäkoulutukset

Koulutuskokonaisuuksiksi on tarjolla valmiita paketteja, jotka räätälöidään vastaamaan todellista käyttötarvettasi. Meille on tärkeää, että opit käyttämään TAPIO ForestKIT -järjestelmää tehokkaasti juuri omassa työssäsi ja saat täyden tehon irti järjestelmän monipuolisista toiminnoista. Lue lisää

  • Kalle Vanhatalo
  • Palvelualueen päällikkö, konsultointi
  • kalle.vanhatalo(at)tapio.fi
  • +358 29 432 6067
  • Olli Äijälä
  • Liiketoimintajohtaja, asiantuntijapalvelut
  • olli.aijala(at)tapio.fi
  • +358 29 432 6074